Diensten


Bij RoDeRo Civiele Techniek werken wij aan oplossingen op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. We maken meer dan slimme oplossingen en koppelen techniek met beleid. We zitten dicht bij de klant en met onze kennis en ervaring brengen wij de diverse projecten op een pragmatische wijze tot een goed einde. Wij voeren opdrachten verspreid over het land uit, waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Dat we daarin succesvol zijn, bewijst de gestage groei van ons bureau.

Advies
Zoekt u een partij die u helpt bij een inschrijving op een civiele aanbesteding? Een partij die de weg weet in het woud van wetten en regels? Een partner die bekend is met de EMVI-methode en de modernste contractvormen? Maak dan eens kennis met RoDeRo. Want naast het uitwerken van bestek en tekeningen kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor aanbestedingsbegeleiding bij een civiel project.

Voorbereiding
Een doordacht ontwerp, technisch goede en volledige tekeningen en een zorgvuldig opgesteld contract zijn de basis voor een goed project. Daarom werken we in de voorbereidende fase iedere stap zorgvuldig en efficiŽnt uit. Of het nu gaat om een reconstructie, een herinrichting, bouw- of woonrijpmaken, of de vervanging van rioleringÖ Wij adviseren en ondersteunen u graag bij zowel de kleine als de grote en uitdagende civiele projecten. Naast een ontwerp of een contract, kunnen wij ook andere zaken verzorgen, zoals een planning, een kostenraming, een beheerplan of de revisie.

Producten:
ontwerp
plan van aanpak
(B&W)-advies
aanbesteding
bestek
tekenwerk (AutoCAD)
kostenraming
revisie
programma van eisen
gunningsadvies
overdrachtsdossier
beheerplan

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op!