Welkom op de website van RoDeRo Civiele Techniek!

RoDeRo is een civieltechnisch adviesbureau gevestigd in Noorden (Zuid-Holland), dat zich sinds de oprichting in 2002 heeft ontwikkeld van een tekenbureau tot een allround adviesbureau op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw.

Onze opdrachtgevers zijn (internationale) aannemers, particulieren, bedrijven en overheden. Voor deze opdrachtgevers verzorgen wij kleine, grote, eenvoudige en complexe projecten binnen het brede begrip infrastructuur. Wij leveren professioneel kwaliteitswerk op basis van een pragmatische en nuchtere aanpak, geheel afgestemd op de wensen van de klant. Ons pakket omvat het tracÚ van voorbereiding tot oplevering van infrastructurele werken en verder. Zelfs het opstellen van overdrachtsdossiers en beheerplannen maakt onderdeel uit van onze producten.

Wij hebben als belangrijkste doelstelling om snelheid, kwaliteit en praktijk te combineren met duidelijke aandacht voor het ontzorgen van de opdrachtgever. Dit bereiken we door onze flexibele houding enerzijds en onze schat aan kennis en ervaring anderzijds.

Ons motto: een tevreden opdrachtgever, een geslaagd project!

_______________________________________________________  

Adviesbureau voor de Grond-, Weg- en Waterbouw _______________________________________________________